Skip to Store Area:

Waterpijpkopen.nl ! De webwinkel voor de beste waterpijpen

Garantie termijn:
Mocht uw artikel defect raken, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Op al onze producten is de garantietermijn van de leverancier van toepassing. Voor alle artikelen geldt minimaal 1 jaar garantie.

Uitgesloten van garantie:
Uitgesloten van garantie is in elk geval:
1. Vocht- of waterschade
2. Schade door ondeugdelijk gebruik
3. Bij niet achtzaam volgen van de gebruiksaanwijzing

Defect of breuk bij ontvangst:
Indien het bestelde artikel bij ontvangt niet goed functioneert of een geval van breuk of beschadigingen vertoont dient u dit binnen 14 dagen na ontvangt aan ons te melden via onze klantenservice.

Kosten:
De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor uw rekening. Waterpijpkopen.nl draagt de kosten van de retourzending van het gerepareerde of vervangende product.

Bij terugzending van artikelen dient u de orginele verpakking te gebruiken. Sluit tevens een kopie bij van de factuur. Retourneer het artikel naar het volgende adres:

Post adres:
Waterpijpkopen.nl
Paasheuvelweg 28
1105BJ Amsterdam
Nederland


Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0' in /home/waterpij/public_html/app/code/core/Mage/Core/functions.php:239 Stack trace: #0 [internal function]: mageCoreErrorHandler(2, 'Unknown: write ...', 'Unknown', 0, Array) #1 {main} thrown in /home/waterpij/public_html/app/code/core/Mage/Core/functions.php on line 239