Skip to Store Area:

Waterpijpkopen.nl ! De webwinkel voor de beste waterpijpen

Hieronder enekele klanten reacties:

 

Toegevoegd op 26-10-2010

Goeiemiddag

We zijn zeer tevreden over u site en de manier waarop onze bestelling is verwerkt,
hebben vrienden ook de tip gegeven om eens bij jullie op de site te kijken en zullen zeker in de toekomst nog eens bij jullie bestellen
Met vr gr Marijke Finke

Toegevoegd op 18-10-2010

Ik ben erg tevreden over het ontvangst en het gebruik.
Ik heb verder geen klachten, ik vind alles top
Wessel

Toegevoegd op 01-10-2010

Ik vind het een goede en vlotte service en veilig ook
Brecht

Toegevoegd op 19-09-2010

Wij hadden een Waterpijp Magier zwart en Waterpijp accessoires besteld en de 2de dag al ontvangen! dus het was een heel snelle levering en waterpijp zelf is ook prachtig en aan te raden!
Groeten,
Marion

Toegevoegd op 15-09-2010

Geachte heer/ mevrouw,

Ik ben tevreden met de kwaliteit van het product, het is een mooi ontwerp met fijne details. de prijs-kwaliteit verhouding vind ik ook erg goed

met vriendelijke groet,
Rowena marcks

Toegevoegd op 10-09-2009

We waren heel tevreden.
Maar jammer genoeg heeft onze zoon van 5 jaar de waterpijp van de kast gegooid.
Dus op het moment hebben we niks alleen duizenden stukjes glas :)

Groetjes Christel

Toegevoegd op 4-09-2010

Hallo,

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik bijzonder goed geholpen ben door de mensen van Oriëntal-shop.nl

Ik had een waterpijp besteld voor mijn zus als verjaardagscadeau, deze werd al bijzonder snel afgeleverd door Waterpijpkopen.nl,
Maar helaas had de TNT het voor elkaar gekregen om de glazen fles kapot te maken, dit had niets te maken met inpakken door de shop. Nee, de TNT lijkt hardhandig met pakketten om te gaan zodra er een sticker ‘’Breekbaar’’ op is geplakt. Na ontvangst van het pakketje scherven heb ik meteen contact opgenomen met de shop en uiteindelijk is iemand van Waterpijpkopen langs mijn huis gekomen met een nieuwe fles! Zodoende kon ik mijn zus verblijden met haar cadeau.

Kortom, een topservice van Waterpijpkopen.nl

Toegevoegd op 01-09-2010

Zowel van de levering als de goederen ben ik zeer tevreden.
Steve

Toegevoegd op 27-08-2010

Hallo,

Ik ben tevreden over mijn contact met jullie shop.
Mijn bestelling is keurig afgeleverd.

Met vriendelijke groet,
Tuk

Toegevoegd op 21-08-2010

De pijp doet het prima en was goed verpakt voor de verzending.(wellicht dat de pijp in de fles iets langer zou mogen zijn, ik heb hem iets verlengd om meer ruimte boven het water te krijgen voor de “rook” ).
Het elektrisch “kooltje” is een uitstekend alternatief en wij denken er zelfs aan om er één als reserve aan te schaffen.
Kortom: we zijn zeer tevreden en hebben uw site ook al aanbevolen bij de vriendjes van mijn dochter!
Rien

Toegevoegd op 08-08-2010

Beste mevrouw/meneer,

Mijn ervaringen waren goed. De producten zijn netjes afgeleverd ook waren ze er snel en de kwaliteit is ervan is ook goed. Ik was dus erg tevreden.

Vriendelijke groet,
Shanice

Toegevoegd op 26-07-2010

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De waterpijp wordt behoorlijk veel gebruikt.
Misschien bestellen we over een paar weken nog andere dingen bij u. Tot dan!

Vriendelijke groeten

Anneleen Daens

Toegevoegd op 20-07-2010

Netjes en op tijd afgeleverd en de waterpijp ziet er erg mooi uit. Hij werkte ook meteen super.
Zeker een aanrader.

Met vriendelijke groeten,

Roy

Toegevoegd op 10-07-2010

Wij hebben met plezier een paar keer gebruik gemaakt van de waterpijp.
Het was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste keer.

Helaas vond ik het wel jammer dat op het moment dat ik de waterpijp kocht bij jullie er geen molasse (zonder nicotine etc.) op voorraad was.

Met vriendelijke groet,

Geoffrey Scheermeijer

Heeft u ook een ervaring met ons? Stuur deze dan naar sales@waterpijpkopen.nl en ontvang een korting coupon van 5 euro*

*Geldig bij bestellingen boven de 50 euro.


Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0' in /home/waterpij/public_html/app/code/core/Mage/Core/functions.php:239 Stack trace: #0 [internal function]: mageCoreErrorHandler(2, 'Unknown: write ...', 'Unknown', 0, Array) #1 {main} thrown in /home/waterpij/public_html/app/code/core/Mage/Core/functions.php on line 239