Skip to Store Area:

Waterpijpkopen.nl ! De webwinkel voor de beste waterpijpen

Waterpijpkopen Tips!Tip 1.

Voeg een klein beetje wijn toe aan het water voor een zoetere smaak en meer rook. De smaak van de wijn zult u ook proeven in de rook.

Tip 2.

De tabak kan het beste bewaard worden op een koude plaats. Zorg ervoor dat het bewaard wordt in een luchtdichte verpakking zodat deze niet uitdroogt waardoor de smaak wordt verloren.

Tip 3.

Probeer om verschillende soorten tabak te mixen om een eigen smaak te creƫren. Zo kunt u bijvoorbeeld een kleine hoeveelheid mint tabak toevoegen aan appel tabak of mix fruit tabak. Hierdoor krijgt de rook een verfrissende smaak.

Tip 4.

Het tabak moet losgetrokken worden voordat deze in het kommetje wordt gestopt zodat er genoeg lucht tussen kan. De tabak kan best kleven waardoor er geen lucht doorheen kan als het niet losgetrokken wordt.

Tip 5.


Als u de aluminium folie strak over het kommetje doet, moet er ervoor zorgen dat de glimmende hiervan naar beden is gericht. Hierdoor wordt er meer hitte opgenomen in de tabak.

Tip 6.


De ene persoon rookt een waterpijp zoals een sigaar gerookt wordt, terwijl bij iemand anders de voorkeur er naar uitgaat om de rook te inhaleren. Er is geen betere of slechtere manier, het is puur persoonlijk.

Tip 7.


Maak de waterpijp ALTIJD schoon na gebruik. Maak. U kunt de pijp schoon met de bijgeleverde borstel set. De schacht mag NOOIT schoongemaakt worden met chloor of ammoniak!

Tip 8.


Om het roken van de waterpijp aangenamer te maken kunt u proberen om ijs aan het water toe te voegen.

Tip 9.


Om te voorkomen dat de rook naar het metaal van de waterpijp gaat smaken, blaas de rook regelmatig uit de waterpijp. Let wel op dat dat niet mogelijk is bij waterpijpen met meerdere slangen.
 


Heeft u nog andere leuke tips die u wilt delen? mail ons dan naar sales@waterpijpkopen.nl

 


Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0' in /home/waterpij/public_html/app/code/core/Mage/Core/functions.php:239 Stack trace: #0 [internal function]: mageCoreErrorHandler(2, 'Unknown: write ...', 'Unknown', 0, Array) #1 {main} thrown in /home/waterpij/public_html/app/code/core/Mage/Core/functions.php on line 239